TURUN RAVINAISET RY Jäsenkirje 2/ 2018

                                            

 

PERINTEINEN TALLINNAN REISSU 13.-14.10.2018

Lähdemme lauantai aamuna klo 7.00 linja-autoaseman tilausajolaiturilta Jalobussilla, (Harri ajaa) Helsingin Katajanokalle.

Menomatkalla on mahdollista tehdä Pre Order eli ennakkotilauksia alkoholijuomista, jolloin saat tilaamasi juomat bussista Turun päässä. Vaivatonta! Tilaus maksetaan paluumatkalla heti kun tullaan laivaan. Matkatavarat kulkevat bussissa Viron puolelle ja hotellille. Viking XPRS lähtee nykyään tuntia aiemmin eli klo 10.30, niinpä olemme myös Tallinnassa tuntia aikaisemmin eli klo 13.00. Viemme tavarat hotelliin, joka on perinteisesti Radisson Blu Sky ****, 24 kerroksinen upea hotelli, jonka ylimmässä kerroksessa on näköalabaari. Huoneet jaetaan nykyään klo 14-15 alkaen, joten emme todennäköisesti heti saa huoneita, joten voi vaikka mennä pienelle ostoskierrokselle sitä ennen.

Iltaohjelmaksi halukkaille on varattu 30 kpl lippuja Estonia Oopperaan, jossa tällä kertaa kuulemme operetin, Lintukauppias nimeltään. Esitys alkaa klo 19 ja päättyy n. klo 22. Yksi väliaika. Vähän kevyempää kuin ooppera, kaunista kuultavaa. Musiikkia löytyy netistä syöttämällä vaikka vaan sanan Lintukauppias googleen. Tämä der Vogelhändler on sävelletty 1891 Saksassa Carl Zellerin toimesta. Tunnetuin teos on laulu Kerran viel, kerran viel, kerran viel, laulaa oi, satakiel..

Lippujen hinta 41 euroa/kpl.

Tallinnassa on paljon hyviä ruokapaikkoja, Jos tarvitset apua varauksissa, niin ilmoittele. Paikkakuntalaiset käyvät paljon lauantai-iltaisin ulkona syömässä, joten ilman varausta ei välttämättä helposti pöytää löydy.Sunnuntaina syömme superhyvän aamiaisen (skumppakin kuuluu hintaan). Luovutamme huoneet klo 11.00, jotta ehdimme vähän enemmän ennen paluumatkaa, ostoksia ja ehkä muutakin. Matkatavarat tuodaan silloin bussiin. Halutessasi voit jäädä myös omin päin kaupungille.

Laivaan pääsee sunnuntaina klo 16.00, siellä pitää olla viimeistään klo 16.30, jolloin portit sulkeutuvat. (Bussiin voi viedä ostoksia ym klo 15.50 asti)  Laiva lähtee klo 17.00 Katajanokalla olemme klo 19.30. Turussa n. klo 22.15-22.30.

Muuta:  Voit halutessasi varata menomatkalle brunssin laivalta, sen hinta on 18 euroa sis. r-juomat. Paluumatkalle klo 17.00 kattaukseen voi varata buffetpäivällisen, 26 euroa, sis. ruokajuomat. Ne laskutetaan samalla kuin matka.

Matkan hinta aktiivijäsenille 115 euroa 2 h huoneessa. Matkan hinta muille 155 euroa 2 h huoneessa.  (jos olet ravinaisten jäsen, hinta 150 euroa. Jotta matka toteutuu, pitää reissussa olla mukana 40 henkeä. Eli kaverinne, ystävänne ym. ovat kovasti tervetulleita mukaan!  Ilmoittautuessasi kerro syntymäaikasi, päivä, kuukausi ja vuosi.

Ilmoittautuminen alkaa samantien!

 

 

Menestysmusikaali BILLY ELLIOT lauantaina 17.11.2018 klo 13.00

Tampereen Työväen Teatterissa

Tämä palkittu suurmusikaali on valloittanut maailmaa jo 12 vuotta. Tarinaa siivittää Elton Johnin musiikki. Tarina kertoo kaivoskaupungin pojasta jolla on unelma. Mukana on 6 poikaa, 22 tanssivaa tyttöä, kaivosmiehet ja koko kaupunki – yhteensä 55 henkilöä valtaavat energiallaan, taidoillaan ja sydämellään yhden Suomen suurimmista musiikkinäytelmistä. Tarina nuoresta Billystä, jonka veri sykkii tanssille, koskettaa ihmisiä monella eri tasolla.

Ennen teatteria pidetään Suomen Ravinaisten Liiton syyskokous ravintola Aistissa, teatterin kulman takana (vapaaehtoinen). Kokouksen jälkeen ruokailu, kerron vaihtoehdot myöhemmin. Sen jälkeen teatteri, joka alkaa klo 13.00.  Pelkät liput suurmusikaaliin maksavat 64,-/kpl. Tämä on ainutlaatuinen esitys!

Paketti, jossa on teatteri ja ruokailu, maksaa aktiiveille 70 euroa muille 85 euroa

Kuljetukset järjestämme sen mukaan paljonko on lähtijöitä. Sen kustannus ja kelloajat kerrotaan myöhemmin. Todennäköisesti se on bussi, mutta muitakin vaihtoehtoja voi olla.

Ilmoittautuminen päättyy 10.10.2018

 

ILMOITTAUTUMISET KAIKKIIN TILAISUUKSIIN EIJA TOIVOSELLE;

sähköpostilla toivoseneija@gmail.com tai whatsapp-viestillä tai tekstiviestillä tai messengerillä tai soittamalla 040 7748 818.
                       
 

TALLIKAHVIOON

 
Jos haluat liittyä aktiivijäsenten ryhmään ja haluat päästä edullisesti reissuillemme,
ilmoittaudu mukaan tallikahviotyöhön. Mukaviin työryhmiimme mahtuu vielä. Kun olet neljä työvuoroa tehnyt, olet aktiivijäsen. Sen jälkeen pysyt sellaisena, kun teet vähintään 4 vuoroa vuodessa.  Ota yhteyttä Vuokkoon, niin voitte yhdessä katsoa sopivan työryhmän.
 

JÄSENMAKSUT

 
Mikäli et ole vielä maksanut jäsenmaksua (10 euroa), tältä vuodelta, ole hyvä ja maksa se ensi tilassa Turun Ravinaiset ry:n tilille, FI35 571004400776602, viite 11604. Kiitos!
 

Aurinkoista kesää toivottaen!
 
Hallitus