TURUN RAVINAISET RY Jäsenkirje 3/ 2019

                                            

Loppukesän aurinko hellii meitä vielä, nautitaan siitä! Syksy on kuitenkin tulossa, muista ilmoittautua tapahtumiin!

 

 

ISO KIITOS kaikille, jotka osallistuitte arpajaisiimme; myymällä niitä, hankkimalla palkintoja jne! Meillä oli 400 arpaa myynnissä, myimme niistä 209.

Saimme niistä kuitenkin yli 1000 euroa ja samalla kassamme hieman parempaan kuntoon, joka oli tarkoitus!

 

VIELÄ VIIKKO AIKAA ILMOITTAUTUA TALLINNAAN 5. - 6.10.2019!

Perinteinen Tallinnan reissumme on seuraavanlainen; lähtö 5.10. klo 7.00 Turusta linja-autoaseman tilausajolaiturilta Jalobussilla Harrin kuljettamana kohti Katajanokkaa, josta laiva XPRS lähtee 10.30. Tallinnassa klo 13.00. Menomatkalla on mahdollisuus tehdä Pre Order – eli ennakkotilauksia alkoholiostoksista, jolloin ostokset saat palatessa Turussa linja-autoasemalla, eli ei ole muuta kuin tilaamisen ja maksamisen vaiva. Hotellimme on vaihteeksi Tallink City ****, saman tasoinen kuin aiemmat, sijainti Viru-ostoskeskuksen vieressä, "toisella puolella".

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen klo 11.00 mennessä luovutamme huoneet ja lähdemme upouuteen ostoskeskukseen lentoaseman lähellä, nimi on T1 Mall of Tallinn. Sen katolla on maailmanpyörä, josta näkyy koko Tallinna ym. Vaihtoehtoisesti voit jäädä kaupungille omatoimisesti ja olla sitten satamassa ajoissa. Valitettavasti meillä ei ole paljon aikaa ostoksilla, eikä muuallakaan, sillä paluulaiva lähtee klo 15.30. (Hki klo 18, Turussa n. klo 21) Bussin pitää olla satamassa jo tuntia ennen, eli 14.30. Laivaan pääsee klo 14.30 ja siellä pitää olla viimeistään klo 15.00, jolloin portit sulkeutuvat.

Mikäli haluat tilata menomatkalle brunssin, sen hinta on 22 € ja/tai paluumatkalle buffetin hinta 26 €.

Molempiin sisältyy ruokajuomat.

Matkan hinta aktiivijäsenille on 135 euroa, muille jäsenille 145 euroa. Hinta ystäville 155 euroa/hlö.

Jotta matka toteutuu, pitää reissussa olla 40 henkeä, joten kaverinne, ystävänne ym ovat kovasti tervetulleita!

Ilmoittautuessasi kerro nimen lisäksi syntymäaika, pp.kk.vv.

Ilmoittautuminen päättyy 29.8.!

 

SUOMEN RAVINAISTEN LIITON SYYSKOKOUS JA TEATTERI

16.11.2019

Teatterikappale Tampereen Työväen teatterissa on Tämä on ryöstö! Luvassa on vauhtia, uskomattomia tilanteita ja ennen kaikkea hauskaa sanailua. Näytelmässä ei ole yhtään tylsää hetkeä, yleisö saa nauraa kippurassa koko ajan.

Ripsivärit ja kajalit saa kyytiä ja nenäliinoja tarvitaan. Näytelmän huumori uppoaa kaikenikäisiin!

Perinteisesti ennen teatteria kokous klo 10.15 ja samantien lounas, molemmat ovat teatterin lämpiössä. Teatteri alkaa klo 13.00. Teatterin ja ruokailun hinta on yht. 57 auroa aktiiveille ja 75 euroa seuralaisille ym.

Lisäksi tulee kuljetus, joka selviää heti kun saadaan tietää lähtijämäärä, jotain 10 ja 20 euron väliltä:-) Lähtö klo 7.45.

Ilmoittautua voi jo!

 

PERINTEINEN PIKNIK-RISTEILYMME on 25.1.2020!

Ilmoittautuminen on alkanut!

 

 

ILMOITTAUTUMISET KAIKKIIN TILAISUUKSIIN EIJA TOIVOSELLE;

sähköpostilla toivoseneija@gmail.com tai whatsapp-viestillä tai tekstiviestillä tai messengerillä tai soittamalla 040 7748 818.
                       
 

TALLIKAHVIOON

 
Jos haluat liittyä aktiivijäsenten ryhmään ja haluat päästä edullisesti reissuillemme,
ilmoittaudu mukaan tallikahviotyöhön. Mukaviin työryhmiimme mahtuu vielä. Kun olet neljä työvuoroa tehnyt, olet aktiivijäsen. Sen jälkeen pysyt sellaisena, kun teet vähintään 4 vuoroa vuodessa.  Ota yhteyttä Vuokkoon, niin voitte yhdessä katsoa sopivan työryhmän.
 

JÄSENMAKSUT

 
Mikäli et ole vielä maksanut jäsenmaksua (10 euroa), tältä vuodelta, ole hyvä ja maksa se ensi tilassa Turun Ravinaiset ry:n tilille, FI35 571004400776602, viite 11604. Kiitos!
 
Ihanaa tulevaa syksyä ja paljon kaikkea kivaa Teille!
 
Hallitus